Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Hål(et)

Varför föds alla dessa känslor
i mitt sinne?
Hjärtat har ont
har tappat takten
Själen skriker rakt ut
men ansiktet är stilla
Fasaden
Skalet
Har stelnat
Klämmer fast jaget
i en och samma position
Känslorna knackar inifrån
vill ha mer uppmärksamhet
Hjärtat har ont
Blodet som rinner genom
river i väggarna
Det svidande får mig att darra
Längtar efter det
som inte går att vidröra
Jag har hittat hålet
Det är så nära
En mörk avgrund
med oanade djup
Jag står på kanten
vid branten
Blickar ner och ser
mitt bultande hjärta
Om jag låter kroppen falla
Skär igenom den mörka luften
som en pil
Färdas rakt igenom tomheten
utan återvändo
Rakt genom det rena klara
Silas genom hjärtat
Följer strömmen genom jaget
Anar kärnan
att den inte är ihålig och tom
utan fylld av vatten
Vatten tjockare än blodet
Jag blöder H2O




Fri vers av Anne
Läst 279 gånger
Publicerad 2005-09-18 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne
Anne