Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Att söka kärnan

Om jag klyver det som sades
Analyserar minsta detalj
Finner jag svaret?
Om jag klyver allt
för att nå kärnan
Roten i det som var
Finner jag det jag söker?
Sinnet kan lura sig själv
Kan hända jag sitter och klyver
Luften
Att allt fanns inuti mig
Aldrig utanför
Och den kärna jag finner är ihålig




Fri vers av Anne
Läst 272 gånger
Publicerad 2005-09-18 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anne
Anne