Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

välja färg

"Jag kräver inget av dig"
det var orden
som talade ett tydligt språk
en kravlös värld
kravlösa liv

det är det nya svarta
förstår jag
det moderna samhällets avkomma

men jag passar inte i svart
jag vill ha vitt
eller allt däremellan

välj en färg
och kräv något av mig!




Fri vers av FrökenBjörk
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-28 00:06



Bookmark and Share


  blaite
Svart e helt okej i min värld,,men nu har du öppnat mina ögon till en ny färg vitt..Blaite
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

FrökenBjörk
FrökenBjörk