Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dumpad

Men så ännu ett uppbrott
dessa eviga uppbrott!

Utanför mitt fönster på Sveavägen kör bilar förbi
bilar med människor i
människor med känslor i
känslor som mina

Hej!
Jag tycker om dig men jag tror inte jag vågar ge mig in
i ett förhållande just nu
Hejdå!

Och så spelar man spelet sen
mot sin vilja

Livet blir en Facebook-status
den vissa vill att alla ska se
andra vill att bara några utvalda ska förstå
eller kanske bara en viss en
för att få tillbaka
sin civilstatus

Sen vid närmare eftertanke
när man sett allt ur objektiv synvinkel
så var det jag som var cynisk
dum i huvudet
en sån typisk en
färgad
av en storstad

När jag själv vill välja en färg
min egen

Okej
Nu kör vi
Vi lever fullt ut
Nu!





Fri vers av FrökenBjörk
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-08 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenBjörk
FrökenBjörk