Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack skriften

Jag ersatte blod mot bläck
Köpte block, ingen sandsäck

När udden träffade pappret bröts vallar
Den får ta min smärta när jag inte pallar









Övriga genrer av JR
Läst 431 gånger
Publicerad 2005-09-19 02:13



Bookmark and Share


  Eduardo
härligt om poesin, som ens bästa vän... Skönt med slag som avslut... cool
2005-10-21
  > Nästa text
< Föregående

JR
JR