Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

önskar jag hade kraften att kyssa dig

fluffade till håret
jag såg
hur du fluffade till håret

i ögonvrån

så kom inte här och säg att jag inte stör dig
att min närvaro inte tränger in

så sluta spela
och kyss mig!




Fri vers av Totte Temmelin
Läst 682 gånger
Publicerad 2005-09-19 09:32



Bookmark and Share


  Propella
Ja! Precis så är det! Och precis såhär ska det berättas.
2005-10-30

  madinsane
fluff fluff..
*spelar*
2005-10-22

  Göran Byrén
Sorry menade naturligtvis en 5:a fipplade med fingrarna igen ... sorry
det ska alltså vara 5
2005-10-21

  Göran Byrén
Har sparat den som en favorit ... därför att jag blir aldeles lycklig...VARJE gång jag läser den .... så det så!
2005-10-21

  Smultris
Ahhh... så underbart härligt...

När man spelar lite svår men det blir så genomskinligt..*Ler brett*
2005-09-19

    E. Palm
*ler* Ett ganska tydligt tecken för killen om tjejen börjar pilla med håret. Så sött!
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Totte Temmelin

Mina favoriter
ombord
som katt och lathund