Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gömda som blinkade lampor ingen ser

zyprexa, zeldox och stesolid
bara att bygga upp sig själv i natten
tillvaro utan guldkantad yta
lika borta är världen som vi gömmer oss från

konstgjorda arketyper
meningslösheten som vi skriker efter en mening
tunnelseende i vida perspektiv
fast det är ju inte på riktigt

du sitter i din tron och lämnar mig svarslös
jag vet inte hur jag ska nå dig
det är månne mitt sätt att uttrycka mig som är fel?
du har också engång dansat på lina, men nu har du kommit rätt

aldrig har du varit som mig
du blundar för att jag är geni
jag tror på det stora
du är det lilla




Fri vers av Nikanor
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-09-19 10:15



Bookmark and Share


  Glittermolnet
Nu kommer det att bli dålig kritik. Förlåt, har inget att anmärka på eller komentera. Bara, fin, fin fin fin.
2005-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Nikanor
Nikanor