Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i djupet av min själ


Skrattet
har fastnat i halsen
då du
nästlat dig in under
mitt skinn
ristat sår
i mitt kött
min själ
karvat och slitit
dragit och tänjt
tills
endast sorg och ilska
funnits att hämta.




Fri vers av ammie
Läst 360 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-19 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ammie
ammie