Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas ta ett djupt andetag och ......... andas

Jag petar
eldkorn ur
näsan
och skriker
drakar
från
munnen

Jag är
förbannad

Vem
sliter
av sitt skinn
och påstår
efteråt
att det
är en vanlig
ömsning

JAG !

Jag slår
sönder
grillen
och matar
granskogen med
knytnävsslag

Jag reser utan biljett
bara för att kämpa
emot
polisen
när dom ska
ta mig
ur bussen

Vem
hoppar
från
Eiffeltornet
och hoppas

god tur

HALLÅ !
jag är inte någon idiot
bara en
halvbra poet
med svarta ögon


jag
skriker
mig hes
med
svaga metaforer
greppar tag om min
pung
och piper
som
the king of pop

Stop




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan