Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg för fan som om du vore Stig Helmer

Vaxa dina ben
rensa dina bihålor
lyxa
till din tillvaro
byt jobb

Snapsa dina snapsar
tänk igenom
dina dikter
tvätta ditt
kön
be
om berörning
från
någon
annan

Rosta dina
mackor
grilla
dina ovänner
rensa
bort
fiskhjärnorna
från
din livsmeny
( ge mycket dricks till dig själv)

Knulla
som om
det vore
sista knullet
kör
efterspel
som det vore
det första
efterspelet

en god
frukost

Omkullkasta
visionerna
ät
dom
saftiga melonerna
rusa in i bästa
skyddsrum
tänk efter
och gå
sedan ut
utan syrgas

Hyperventilera
in case of
emergency
typ
nödsituation
tex

1 Slut

pengar

2 Ingen öl
i kylen

3 Avsaknad av sex
under mer än
två dagar

Tvätta ditt
hår
smek
en okänds lår
om du får
lukta
inte

främmande lik
dyk in i närmsta vik
dyk upp
med nyheter
som dom flesta vill höra
i sitt öra

Pass
pengar
biljett

Luftrummet
är
sedan
bebott

tillfälligt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-30 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan