Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När lagen hamnar snett då känns vassa knivar helt rätt och du övergripare vad säger du nu ?

återvändsgränderna
är
många
och flickornas
hemliga grottor
är
trånga

detta är
ingen
vacker
dikt

skriken
ekar över
hela världen
och knappt
en tredjedel hör

nej !
no !
please !
stop !

döva öron
bär
styva kukar

döva öron
omges
av blinda
kvinnor
med avklippta tungor

polisstationen
är
stängd
under
tiden som sperman
rinner ut
med oskuldsblodet

och inte är
det bättre
för dom mer
erfarna

mardrömmarna
kommer

dagen
liksom
på natten

kastrering
sen en välgärning ?

jag vet
vem som
håller
i välslipade
knivar




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-01 00:02



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Ett bra språk, tydlig berättarröst med ett bra flow. Texten är snygg på att skapa bilder.
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan