Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När livet bryts av en telefonsignal

Telefonsamtalet kan komma
när du njuter av den första vårsolen
insvept i en röd filt
på din balkong

Signalen får dig att öppna ögonen
och du kan sucka lite
då du tvingas springa in

Men det är orden som får dig att skaka
Orden som får dig att sätta dig ner
och inte gå ut igen




Fri vers av Tina-sol
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-01 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol