Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Striden

Inom mig en galen katt
den klöser i såret så argt
svider och gör ont där inne

vassa påilar i mitt sinne
landar aldrig på en plats
vässar mig på vägen dit

längst med ryggen isen frös
katten upphör med sitt klös
virrig vit och snurrig nu

rakt med fokut, helt fel väg
varför känner jag så här
skärp dig nu och ta dig dit

i min tanke blott ett minne
men den katten kom så åter
pilen vässar djupare

slår och fäktar, rusar bort
låt det aldrig ske igen
somnar trött av utmatning

kampen kommer åter snart




Fri vers av Hermine
Läst 434 gånger
Publicerad 2005-09-19 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermine