Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'första maj', av Jack E. Gladh, inspirerte


Kritik på en text (214)





...jag har hela morgonen försökt
att komma överens med mitt bättre jag
om att städa en smula i de olika rummen
som städningen av dem grovt sett
gick så bra igår

men min vänstra hand
vägrar att befatta sig med
vad den högra gör

vore det val idag
skulle jag behöva ta minst två sömntabletter
för att alls få dem att hålla sams
några timmar iallafall...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-01 11:56



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Den här är bra. (Trots alla små bokstäver. ;o))
Humor och värme. Väl valda ord.
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP