Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Notorisk

Han lät henne växa sig stor
De dansade och han höll hårt vid hennes liv
Vackra var de tu, hon höll honom vid sin sida

Hans hand rörde hennes kind
De såg på varandra och visste
Vek var den flickan, han lät henne aldrig gå

Han svek henne gång på gång
De var olyckliga ihop
Ensam var den pojken, hon stannade vid hans sida

Hans hand slog henne hårt
De skrek på varandra och visste
Förtvivlade var de tu, han skrämde henne så

Han gjorde sig till henens allt
De grälade var dag och förstod
Äcklad var den pojken, ty han hatade henne så




Fri vers av Hermine
Läst 482 gånger
Publicerad 2005-09-19 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hermine