Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dina händer

Sakta
stoppar
jag huvudet
i sanden

Det tar tid
att gömma
sig
för sanningen

Strandvrak
är inte
alltid
ett
fynd

Dom stoppar
i mig
i en flaskpost
och skickar
den
i vattnet med
färdriktning
Ukraina

Vodkaandedräkten
slår
emot
mig
när dom
öppnar korken
jag känner mig som hemma

Mitt öde
ligger
i Kievs
händer




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 136 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-01 15:02



Bookmark and Share


  Alfie M
Skön läsning. Gillar flytet, språket och bilderna.
2009-05-01

  Marjavaara
Riktigt braaa skrivet..

Detta gillade jag verkligen..

Tack
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan