Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver inte läppglansen

Jag älskar
dina runda
fasta
bröst

Du är helt
enkelt
oslagbar
i sängen

Dina konster
får
konståkare
att
tappa
balansen
och dina läppar
behöver inte
den där
dyra läppglansen

Du
ser på
mig
med glansiga
ögon
dina röda underkläder
är genomskinliga
och nu öppnar
du din
mun

knä
framför
mig
och

vaknar
jag




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 207 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-01 21:51



Bookmark and Share


  Svartsilver
äh satan vad livet kan vara grymt!;)
2009-05-03

  stenen/ Yv Ericsson
Tur du vaknade, så du inte fick läppglans på dig...
2009-05-03

  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Häftig början som får mig att vilja läsa vidare. Texten är rakt på och väjer inte för läsaren. Bra! Slutet får mig att le.
2009-05-03

  Lilla My* VIP
He he**Jaa...det var då för snopet!;)
Bra text med snopet slut...ja...
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan