Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bli världsförälder rädda liv

Vikten av barnets
alltför tunna
armar
är
livsviktigt

Mamma
gråter
pappa
är död

En droppe
vatten
snälla
mitt
barn
svälj
bara
en droppe
vatten


gör
han det
och någon återfår
sin
gudstro

Hoppas
bara inte
det
är för sent




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-01 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan