Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja vad säger du

ingen
rast ingen
bro

ingen vill
hos
den spetälske
bo

ingen
vill


zoo

utan att tro

leksaksdjuren

ingen vill
se
sanningen i
vitögat
för
där
är
det
svart

ingen vill
ge
dig en
kvart
när
tre minuter
är
allt
som krävs

ingen
vill
kela
efter
blodiga
ögonbryns dans

ingen vill dra
sin lans
bakom
nerdragna gardiner

ingen vill
se
när man kan vara blind och
le

vad säger du
om de ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-01 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan