Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt nu ska jag gå

Kom så
går
vi på
löpband
håller
varandra
i hand och
svettas
i takt
med tiden

Låt
oss
köpa taxfreevaror
med ett
leende på
läpparna

Knulla
när
ungarna lagt sig
och vakna
med frukostansvar

Mackor
rostas
inte
av sig själv




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-01 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan