Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Play it Robert Johnsson, .. play it

Spyor
i nattens bakgator

Rester
av ett borttappat
liv

Det här är
blues

En
bild av ett barn utan hjärtslag
och två
hoppfulla
föräldrars
tårar

Spruckna mödomshinnor

fel plats
fel
tid
med
fel
person

Oskyddad sex
i afrikas
hiv ghetto

Det här
är
blues

Självmord
inför
barns
oskyddade
ögon

INBROTT I SJÄLENS
DÖDLIGA
ODÖDLIGHET

Amputerade
fotbollsben
oaktiva
läkare
med alzeihmers

Det här
är
blues




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-02 00:00



Bookmark and Share


  Louise Buenafe Mistén @ CaseClosed
Shit vad bra! Känner melodi och tunggung. Baktakter... och bitterhet.
Snygg disposition och versalerna sitter på precis rätt ställe
2009-05-03

  mayhem and order
....& the punchdrunks...yes please!
Gött mos och ord, hela klabbet! thanx!
2009-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan