Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: En bild på en staty


För evigt Sally

Får jag skulptera dig?
Det får du, men bara om jag får
stå i din utställning för alltid

Vill du bli min pjäs?
Ja det vill jag. Men spela med mig
försiktigt. Glöm inte att drottningen
är farlig. Du är min kung, som jag älskar.

Får jag göra en avgjutning av din kropp?
Du får göra en avgjutning av min kropp,
om du gjuter ihop den med din egen.

Vi är eviga Sally.




Fri vers av widmark
Läst 816 gånger
Publicerad 2005-09-19 16:06



Bookmark and Share


  galjonsfigur
Åh. Vackert och på något sätt skört. Mycket bra, den berörde någonstans inuti! :)
2006-03-23
  > Nästa text
< Föregående

widmark
widmark