Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
texten 'att strypa en blåmes' av cris, inspirerade


Kritik på en text (217)





inte heller jag
skulle kunna tänka
mig att strypa

en moderat även
om känslorna svallar
ibland, men hade

jag en fyrtio'
fots container med
juste köl och

fina segel for
jag nog jorden
runt i den

blott den vore
formad som en
ärligt välbyggd båt...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-02 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP