Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är tillkommen på och kopierad hit från en mobil telefon, har ännu inte lärt mig hur att lägga in bilder till texterna på denna lilla manick


Alla... (High Q)





...människor vilka
frivilligt använder en
penna att skriva

med, i som dessa
moderna tider har för
lorat förståndet




Bunden vers (Haiku) av lodjuret/seglare VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-03 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP