Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet


Tom är dagen
utan dig
inte innehållslös
inte meningslös
men tom
fattig
utan dig.

Tom känner jag mig
utan dig
inte apatisk
inte utan liv
men tom
halv
utan dig.




Fri vers av ammie
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-09-19 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ammie
ammie