Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina tankar går samma jävla väg hela tiden ...


’Kom och krama mig’

Jag packar ihop det jag tror jag behöver för att du ska se mig och tänka vacker även nästa morgon. Det är mysigt att åka buss när jag vet att hållplatsen är hos dig.

Kliver av och kylan slår mot mig, det är tomt. Hör steg på andra sidan, känner igen din välformade silhuett och dina steg.

Jag saknar något i dina ögon och försöker för min egen skull ignorera värmen inom mig. Men den finns där, hur gärna jag än vill att den försvinner, hur gärna jag än vill att den inte försvinner, hur gärna jag än vill, att den alltid ska vara kvar..

För mig har du inte ändrats för mig är du densamma som förut och så mycket mer. Hatar den lilla flickan jag blir i din närhet vill döda henne och bara kunna vara mig själv, men hon trivs vid din sida. Finns hos dig, tittar på dig när du stilla somnar..


Den natten ligger jag i din famn med dina armar om den plats jag sparat.






I vetskap om





Att du inte vill ha mig ..













Övriga genrer av m.ricknell
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-03 20:56



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
En dikt som berör med sin sårbarhet,

du lägger tonen väl.
2009-05-03

  Mr Lindemann VIP
I en del av universum så finns det en plats där vi kan vara som vi är just nu

älskar in våren nu i det att jag ser att glömskan närs av inre oro
därför så

famnar jag in en plats i universum
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

m.ricknell
m.ricknell