Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det söta saltet

Välj och vraka
låt det växa eller raka
sätt på,stäng av
pausa

Kyss
som om ni nyss
sett varandra för
första gången
bänd loss
hat
med kärlekstången

Strö socker
på salt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 576 gånger
Publicerad 2005-09-19 19:09



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En sån utomordentligt bra uppmaning - ja varför inte använda sockerströaren när läget blir för salt - det måste väl funka tycker man -
2005-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan