Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad gör man när den man litade mest på här i världen sviker en?


vänner för alltid?


Du finns i mina tankar
Du finns i mitt liv
Du finns i min närhet
Du finns här bredvid

Men jag kan inte komma ihåg dig
Jag vet inte hur du är
Jag vet inte hur du känns
Men jag vet att du alltid kommer att vara här hos mig





Fri vers av Tesan88
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-03 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tesan88