Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man kan tolka in mycket i andras skrivna verk. Vad handlar detta om tror du?


Öppet hav



Jag är inget hav med öppna oceaner.
Ingen båt har ännu seglat över mig.
Vågorna slår mot varandra,
Redo att krossa, att döda.
Jag är arg, ta dig i akt.
Ditt öde vilar i mina vågors kraft.
Med ett rytande kastar jag mina långa armar över dig.

Ner sjunker du.
Mot djupet där jag väntar.
Jag varnade dig men du lyssnade inte.
Ingen har ännu seglat över mig.
Och så ska det förbli.




Fri vers av Tesan88
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-03 23:03



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Fin bild, utvecklad och sammanhållen. Man blir nyfiken på den där starka integriteten och vreden.
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Tesan88