Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa är far till namnet medan andra är far i hjärtat


pappa


”Pappa”

Du gjorde mig
Du brydde dig inte om mig
Du slog mig
Du sa inte ens hej då när du gick
Du gömde dig när jag försökte leta efter dig
Du ville inte bli hittad
Och ändå fortsätter jag att leta

Jag har bestämt mig…

Jag ska hitta dig
Du kan inte gömma dig
Ett krig är ett krig
Du startade det och jag ska slutföra det

Jag kommer närmare
Jag känner doften av seger
Jag känner sötman av rättvisa
Jag ska slutföra det du påbörjat




Fri vers av Tesan88
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-03 22:42



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
stark dikt! Två rader står ut: Ett krig är ett krig
Du startade det och jag ska slutföra det
Sedan är jag tveksam till att de två sista raderna är med.
Blir inte dikten starkare om den slutar med 'seger'?
Vad tror du?
2009-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Tesan88