Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tom

Med en slags avkastning
för sin uppkastning
blev han omhändertagen
av
en mänsklig
kvinna

Men lyckan varade inte så länge
han
somnade ensam
med
en tom plånbok




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 486 gånger
Publicerad 2005-09-19 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan