Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kommentar jag gav, så varför inte lägga in den här med?
Kort, men varför inte?



Tysta Nätter

Tysta nätter är tankarnas stund...

Bra om man kan dela med sig lite av dom.

Antar att det ger lite mer utrymme för fler.




Övriga genrer av F. Christian. N
Läst 406 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-04 20:19



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Snyggt!! Den kommentaren blev till en dikt - inte illa alls du;-)
2009-05-08

  Betlehemsstjärnan VIP
men visst är det så...drömmarnas oändlighet i möjlgheter/B
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

F. Christian. N
F. Christian. N

Mina favoriter
Skål! min vän