Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poesi? Tvivelaktigt...
Känn er inte lurade dock.
Förmodligen bara ett misslyckat försök till smygreklam...



Kryptiskt?

Ytterst alternativt.

Bryter mot vissa regler.

Sublima meddelanden?

Bryr mig inte.

Bara lyssna...


http://www.myspace.com/callmesleeper




Fri vers av F. Christian. N
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-04 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F. Christian. N
F. Christian. N

Mina favoriter
Skål! min vän