Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När Labass träffade Saga...


Denna nya vän

Där är du din luffs, glad utav bara den.

Du har nu funnit en alldeles ny vän.

 

Ni springer saglandes och biter varandra i halsen.

Bara ni på denna gräsplätt, och båda leder valsen.

 

 Denna nya vän, denna Saga.

 Tål hårdare tag utan att klaga.

 

Du visar upp dig stor och stark.

Pissar ner var stolpe, träd och dess bark.

 

Men sen du vänder dig om.

Ska hon nu hem lika fort som hon kom?

 

Du kan inte rå dig för.

Sitter där och ylar som du gör.

 

Och jag tycker synd om dig för en stund.

Går sedan fram och klappar dig, min hund...




Fri vers av F. Christian. N
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-08 02:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

F. Christian. N
F. Christian. N

Mina favoriter
Skål! min vän