Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ćlskling! Telegram fršn Ankara.


Romeo och Julia Bullshit


Babz babz babz
Babz Ižm leaving zou
- Led Yeppelin

Mćrkliga čde, nćr fčrsta sšngen jag hčr
ćr den hćr
om hur jag lćmnar dig
fčr att dricka en bćgare sommar i en
annan kontinent.










Fri vers av Daigo
Läst 454 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-04 21:59



Bookmark and Share


  Daigo
Haha, lćtt. Ska fixa ett till dig med :D
2009-05-04

  L Patrik W Johansson VIP
kul observation
och ta med dig det där tangentbordet hem sen

=D

Be well,
LPatrikWJ
2009-05-04

  peter markurth
gillar
2009-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Daigo
Daigo