Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är det bästa jag nånsin haft!





alltid när jag försöker vara konventionell & snäll
alltid när jag tror att jag på detta vis kan bli säll
alltid när jag väljer sömnen & blir en tam
så får jag panik för jag blir så trist & lam

jag bor inte i det här landet
jag är så lycklig; jag fann det:
jag bor i mitt skrivande
jag är en glad & fri ande
vägrar bli nån slags träl
ni fångar aldrig min själ

jag är vild
jag är mild
jag är en underbar naturkraft
jag är det bästa jag nånsin haft!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 481 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2009-05-05 03:23



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...så fint och de fyra sista raderna är underbara...en sann vitaminkick...!!
2009-05-11

  Cosmic Johanna
Denna känns mycket fin och aktuell,

att vara både mild och vild, är att eftersträva, där ligger det något.

tycker om denna, bokmärker*
2009-05-06

    MaryMo
Hade jag haft en skrivare hade jag printat denna och satt den på kylskåpet! Men som det nu är skriver jag av de två sista raderna, de har sådan kraft i sig. Precis en sån kraft jag vill ha! TACK
2009-05-06

  mare VIP
Härligt , man ska tycka om sig själv ;))
2009-05-05

    Al Lanzon
Stämmer precis! Snyggt!
2009-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP