Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De frånvända

Ser du de andra
De som lever för sin egenhet
De föder sina egna tankar
Det brister när de talar
Rosa blir till svart
De klär sig i sammet
De lever i skuggan
De lever med sanningen
De betraktar oss




Fri vers av Mikael Nilerius
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-05 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Nilerius
Mikael Nilerius