Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunnelbanan

Trängda avstånd får människor att mötas
Av friktionen uppstår värme innanför den sköra själens bubbla
Ett nålstick tränger igenom likgiltighetens hinna
Det ofrivilliga mötet lämnar ett märke till
Inne i bubblan syns ytterligare ett ansikte




Fri vers av Mikael Nilerius
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-11 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Nilerius
Mikael Nilerius