Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte helt komplett

Det fattas bitar i vårt pussel

Vad var det som gick snett?

Vi som trodde vi gjorde rätt!

Så fortsätter vi vårt liv

utan att helt lyckas nå varann

och jag undrar om vi nånsin

kommer ända fram...




Fri vers av Junitvillingen
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-06 15:57



Bookmark and Share


  Sturesdotter
När man väl börjat undra...då har man iaf närmat sig svaret..
2009-05-06

  blaite
Ibland kanske man ligger i två dammiga kartonger på samma hylla..men ändå så långt ifrån varann..detta livsegna pussel..bra och man funderar..blaite
2009-05-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Lägg om
vänd, en ny
signal sänd
så blir det
säkert en
ny trend...
Tankvärt
skrivet!
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen