Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verklighet tills helt nyligen...behöver jag ens nämna att det tog enorm energi?


Stalker


Du överöser mig
med komplimanger
skickar blommor
och choklad
ber mig hålla ut
och vänta
ringer flera gånger
varje dag

Du försöker
locka mig tillbaka
säger att du ska,
bära mig
på dina armar
om mitt förnuft
jag tillbaka
vill ta

Kärleksdikter
får jag många
för nu har du
" hittat rätt "
och du tror
att jag är lycklig
att vårt liv ska
bli komplett

Följer efter mig
med bilen
dyker på mig
här och var
du informerar dina vänner
om att vi är
ett kärlekspar

Men det har aldrig
varit vi
och det kan aldrig
bli nåt " oss "
och den jag nu
försöker skydda
är mig själv
mitt jag - förstås

Dina drömmar
är inte mina
kväv mig inte mer
jag ber
Släpp mig fri
så jag kan andas
för det kan aldrig någonsin
bli vi!




Fri vers av Junitvillingen
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-06 16:27



Bookmark and Share


  Herr Fred Frikadell
Det va jag :S
2009-05-13

  Lars Hedlin
Väldigt laddat ..bra skrivet
2009-05-07

  Sturesdotter
Ge mig reg.numret, så hjälper jag dig...
2009-05-06

  Suzy med punkterna
Snyggt skrivet med ett hemskt innehåll som känns.
2009-05-06

  blaite
Jobbigt låter det..fan att inte en del hajar..lättläst och man bara flyter med liksom..som att åka iskana..blaite
2009-05-06

  Redeemer
Rytmen och språket är bra!

Någonstans får man ju försöka känna in var gränsen går för ett visat intresse och ren förföljelse. Tyvärr är inte alla så bra på att känna in det!
2009-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Kärlek förutsätter frivillig respons.
2009-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen