Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den nya världen hurra !!

Snart i en ny
och bättre
version

Människan

Vid ett köksbord
nära
dig
med ett
leende
när
du
känner för det

Löftet

En bättre värld
för
alla och
nu även med
dammsugarfunktion

Passivitet
är en lyx
som vi numera kan unna oss
med den
nya
robert och lisa modellen

Gratis
hemkörning
vid beställning
av bägge




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 134 gånger
Publicerad 2009-05-06 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan