Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det har visat sig att redan under 1900-talets 30- och 40-tal betydde hund, rasen, väldigt mycket för höga militärer, politiker samt socialgrupp ett, nu finns hund, rasen, även i äldrevårdens resurser, tävlande i popularitet med katt, rasen


Intresseunders ökning




Likt sandkorn i Sahara
börjar kattvännernas skara
bli fler och fler
o kattvännerna ler
precis som det skall vara





(fru Svedberg 39, slog på 18-hålsbanan
i Kvederup, ett slag för katt, rasen)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 246 gånger
Publicerad 2009-05-06 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP