Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människan vill ha rätt att kunna gå ut i vädret, åtminstone om det inte regnar, helst den naturliga vägen genom en dörr, genom ett fönster kräver extra ordinära åtgärder (ordinär betyder ju vanlig, så extra ordinär betyder väl extra vanlig?)


Ut den naturliga vägen






Om det finns lagstiftning kring djur
exempelvis rävar

borde ju även äldrevårdens äldre
på exempelvis äldreboenden
och även andra gamla

få kunna komma ut
inte genom tvång
utan ut den naturliga vägen




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-06 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP