Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek utan lyckligt slut?

Du ger henne en ros....




Hon stampar på den....





Du ger henne en komplimang....




Hon ignorerar den....




Du sliter för henne....




Ett brustet hjärta....





Uppslitet år efter år....





Vad är meningen med Kärlek?




Fri vers av Micke G
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-06 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micke G