Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hände?

Lördag kväll:

Förfesten är över och vi rör oss ner på stan.

Nattklubben är mörk. Ölen ger mig det välbekanta behövet att besöka toaletten. Jag ställer ifrån mig ölen och ber mina vänner se efter den. Kommer tillbaka och sveper den återstående mängden. Går fram till baren för att..................


































Söndag Morgon:

Vad hände. Vart är mina kläder? Såg mina vänner efter min öl?




Fri vers av Micke G
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-15 02:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Micke G