Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man vill ta tag i ett problem men man hittar inte kraften


Inte tappat orden

Jag har inte tappat orden
bara lagt dem under kudden
så att de får vila,

så att jag får vila

Men det går...
det går inte att
skrika sig fri
när man är trött


och har spya i halsen

Det går inte att leva
när man har
livet

under täcket


och är det kallt i mig
idag...




Fri vers av Kristin Nilsson
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-07 09:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristin Nilsson
Kristin Nilsson