Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jimi Hendrix for ever min cykel har urringade däck i käck belysning från själva inram ningen


Modigt mode?








jag funderar som
bäst på att
muta in modebranschen

designa badbyxor av
sådan där genomskinlig
plast som man

gör regnrockar och
paraplyer av... som
en motprestation till

urringningen som högsta
mode, man vill
ju vara klädd

även på stranden
inte bara gå
omkring som naken...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-07 13:42



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ur ringningen eller urringningen, ingen kan säga att diktarjaget är ute å cyklar, vid närmare eftertanke finner jag att texten är vältänkt
kläder är på modet, det krävs kläder för att exponera en urringning, intressant text...ja !
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP