Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosen

Jag kan inte
missunna dig
vilan
som du så länge
drömde om
men när jag nu
står här
ensam, vilsen
och tom
önskar jag så
att du inte
skulle tagit
det avgörande steget
att du väntat
bara en liten
stund

men du såg
ingen morgondag
det fanns inget
ljus
du sa ofta
att din tid
här på jorden
var fullbordad

jag låter mina
blå tårar
falla fritt
ber Herren att
välkomna dig

och på kistan lägger jag

en röd ros




Fri vers av Junitvillingen
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-07 17:27



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket berörande .....
2009-05-10

  Marduk VIP
Mycket fint beskrivet
2009-05-09

  Sturesdotter
Symboliken berör
2009-05-07

  Roula O
en vacker och sorgsen text...

"jag låter mina
blå tårar
falla fritt"
Riktigt fint!
2009-05-07

    ej medlem längre
jag låter mina
blå tårar
falla fritt

Vackert!
2009-05-07

  Tjeckspeare
sjukt fin text.!
2009-05-07

  Larz Gustafsson VIP
Både sorgligt och vackert, vännen.
2009-05-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gode tid
en röd ros
och nån flyger
sin kos... .. .
Gode tid!
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen