Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svin

du är som den där låten
du vet, den om skinnet mot asfalten
och skärsåren vid linningen
och benen som alltid bär tillbaka hit
du är som den låten
du är som alla låtar
med asfalt och skärsår
när vi alltid kommer tillbaka hit




Fri vers av Ccassie
Läst 355 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-07 17:28



Bookmark and Share


  isabell.larsson VIP
du har på ett väldigt bra sätt förklarat med ord,
hur lätt det är att hata när man älskar...
2010-11-10

  Ida Annagreta
Bra skrivet!
Kan placera de känslorna.
2009-07-11

  peter markurth
bra....
2009-05-07

  ¤Anne¤
oj ord och inga visor!
kan läsas som till en kärlek som man inte kan släppa, eller en som verkligen fått dig att inse något hårt.
tycker om de olika sätt jag kan tolka den på!!!
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ccassie
Ccassie