Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

" Jag tror det där var himlen "

Lindar mina ben
runt dina
skrattar när du
blåser på min hud
inatt älskade vi
som vi aldrig gjort förr
det var en helt
annan värld
som tog emot vår lust
som bjöd oss att smaka
från kärlekens bord
förrätt, huvudrätt
och efterrätt
vi tog god tid på oss
ville inte gå miste om
en enda av de
läckerheter
som serverades oss
njutningen var maximal
tillfredsställelsen total
mätta och belåtna
ligger vi nu
med våra ben sammanslingrade
svettpärlor droppande
täcket på golvet
och våra fuktiga läppar
som möts
du nafsar mig i örat
det kittlar så där skönt
och så viskar du
med sammetslen röst
- Du, jag tror det där
var himlen…




Fri vers av Junitvillingen
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-07 18:23



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
gullig, mysig text detta! en skön känsla, längtan sprider sig i min kropp...
2009-05-08

  Måna N. Berger
Och om inte så i varje fall lyckan på jorden! Vackert!
2009-05-07

  Sturesdotter
sinnlighet på många korta rader....gillar!
2009-05-07

  Majalis
Så vackert...det var nog himlen!
Kram
2009-05-07

  Roula O
en himla vacker poesi...
2009-05-07

    ej medlem längre
Ja
här har du
tagit ner
endel av himmelen
på jorden

"Lindar mina ben
runt dina"

Fin inledning
2009-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen